Само три месеца след като Мексико привлече Диего Мартин Кока

...
Само три месеца след като Мексико привлече Диего Мартин Кока
Коментари Харесай

Мексико уволни треньора си след само една загуба и едва три месеца работа

Само три месеца откакто Мексико притегли Диего Мартин Кока за нов селекционер, той беше отстраненсмени и то единствено поради едно проваляне, само че мъчително против най-големия противник в Северна и Централна Америка зона - Съединени американски щати.

Мексико приключи на трето място във финала на Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ, откакто загуби от Съединени американски щати с 0:3 в доста плевел мач, а по-късно в дребния край победи Панама с 1:0, само че управлението на федерацията беше безпощадно.

" Проблемът не е провалянето, то е неразделна част от футбола, само че методът, по който загубихме от Съединени американски щати, е недопустим, както и решенията на нашия треньор, който раздели тима ", сподели Хуан Карлос Родригес, президент на мексиканската федерация.

Общо под ръководството на Кока Мексико изигра седем мача, победи три пъти, приключи три пъти наедно и загуби единствено един път, само че това едно проваляне му коства уволнението. Сега Хайме Лозано, някогашният помощник и някогашен народен тим, получава шанса да бъде треньор.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР