Само три месеца след изборите Васил Терзиев започна да губи

...
Само три месеца след изборите Васил Терзиев започна да губи
Коментари Харесай

Разцепление в екипа на Терзиев: Острие напуска заради „кмета в сянка“

Само три месеца след изборите Васил Терзиев стартира да губи хора към себе си. Днес арх. Любо Георгиев разгласи, че напуща поста си в общината като консултант на Васил Терзиев. В формалното си изказване във Facebook Георгиев регистрира, че няма опция да свърши работата и измененията, които е желал.

Според чудесно осведомени обаче повода е напълно друга. Пред свои близки Георгиев е споделил, че напуща поради „ деструктивната роля “ на Адриана Попова, която той дефинира като кметът в сянка.

Георгиев е провел диалог с Терзиев още в понеделник и е оповестил своето отдръпване, а през днешния ден в профила си изясни какъв брой той и Екипът на София за съдействали за акцията. Георгиев акцентира, че нито един от „ Екипът “ не е взел участие в изборите за София с политически позиции, районни кметове и общински съветници. По думите му всичко това е било несъмнено от партиите в обединението, само че екипът на Георгиев и самият той са взели участие в подготовката на програмата и проектите за всички ресори.   

В края на своето послание Георгиев дава обещание и да разгласи какво е приключил като консултант на Терзиев през последните месеци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР