Само три дни след стартирането на OpenSea Pro, търговец направи

...
Само три дни след стартирането на OpenSea Pro, търговец направи
Коментари Харесай

Търговец загуби $190,000 на NFT пазара OpenSea

Само три дни след стартирането на OpenSea Pro, търговец направи оферта за Gemesis NFT заради неточност, направена от него при правенето на офертата и загуби 100 ETH, което се равнява на към $190,000 съгласно спот цената към 5 април.

Според информацията търговецът неправилно е наддал за свободно популяризирано Gemesis NFT, което съставлява признателност към някои консуматори на Gem, откакто OpenSea закупи Gem през април 2022 година

Докато някои хора допускат, че наддаването, на стойност 100 ETH може да е било, други считат, че това се е случило заради неволна неточност от страна на търговецът.

За страдание, офертата е неотложно призната и незаменяемият токен, който сега се търгува за 0.03 ETH на свободния пазар e трансфериран на лицето.

Поради повода, че транзакциите с криптовалута не разрешават корекции това прави невероятно противоположното прекачване, откакто то е било доказано в мрежата.

Самоличността на наддаващия остава незнайна, само че транзакциите във веригата демонстрират, че той е деен търговец на пазара на Blur, който е ръководен от общността и се счита за съперник на OpenSea.


 


OpenSea започва OpenSea Pro, с цел да се опълчи на Blur и да обезпечи платформа за търговия с NFT на Етериум. В документите на OpenSea Pro се твърди, че това е, който дава на професионалните търговци ново равнище на благоприятни условия, селекция и надзор.

Платформата агрегира цените на NFT от 170 неповторими пазара и вкарва данни в действително време за другите пазари и има алтернатива за незабавни продажби, разширени поръчки и други функционалности.

Стартирането на платформата съответства със спада на NFT на Gemesis, който разреши на ранните консуматори на Gem да копаят безвъзмездни активи до 4 май 2023 година От 18,000 налични за изсичане NFT на Gem, към 6 април са основани единствено 43.1%.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР