Само три дни след спечелването на най-голямата титла в кариерата

...
Само три дни след спечелването на най-голямата титла в кариерата
Коментари Харесай

Серията продължава: Колинс с убедителна победа над бивша №2 в първия си клей мач за годината!

Само три дни след спечелването на най-голямата купа в кариерата си - тази в Маями, Даниел Колинс се завърна на корта в първия си мач на клей за годината, а точно в Чарлстън с безапелационна победа над някогашната номер 2, Паула Бадоса, с 6:1, 6:4, а идващият й мач се обрисува да е повече от забавен, защото съперничката й е настоящата шампионка в шампионата Онс Жабер.

Ранните минути бяха кошмарни за испанката, която завоюва едвам 4 точки в първите 4 гейма. Впоследствие някогашната номер 2 стана по-конкурентна на съперничката си, като съумя да понижи изоставането си от два пробива на един. Бадоса бе близо и до това да завоюва първия си гейм от личния си сервис, но нападателната и въодушевена игра на новата шампионка на Маями бе прекомерно мощна за иберийката и по този метод Колинс поведе с 6:1.

По подобен метод стартира и втория сет, където с два ранни пробива американката още веднъж пое контрола, a по-късно Бадоса още веднъж съумя да понижи разликата. От своя страна обаче геймовете във последната половина на дуела бяха по-оспорвани, като пред испанката имаше благоприятни условия за поврат. Въпреки това, Колинс още веднъж сподели за какво е една от тенисистките, намиращи се във върхова форма и запазвайки преднината си в най-ключовите моменти, завоюва и втория сет с 6:4

8 match wins in a row
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР