Само три дни остават до първия полуфинал на Евровизия и

...
Само три дни остават до първия полуфинал на Евровизия и
Коментари Харесай

Intelligent Music Project репетират усилено преди първия полуфинал на Евровизия

Само три дни остават до първия полуфинал на Евровизия и до представянето на Интелиджънт мюзик проджект. Нашата група репетира интензивно, с цел да показа странат ни почтено. Какви са настроенията в българската делегация - вижте:

Тази година Торино е музика, Торино е страст, Торино е Евровизия. А Интелиджънт мюзик проджект е на точното място, с цел да се впусне в най-голямата музикална конкуренция в Европа.

" В Торино си прекарваме супер. Малкото свободно време, което имаме, се опитваме да го вложим в разходки и циркулиране по всички страни. Има доста забавни неща, които да се видят ", споделя Славен Славчев.

Репетициите са непрекъснати, работата по театралното показване - сериозна, конкуренцията - огромна, само че и разнообразието е огромно.

" Нашият шеф тук, от Италия, който дава отговор за нашето осъществяване - Андреа Чели, ни оказва помощ извънредно доста. Изключителен експерт е ", съобщи Димитър Сираков.

Миг преди огромната сцена - мисълта е за групата, за публиката.

" Мислим за това - всички да сме на една вълна. Всички да мислим по какъв начин да се представим по допустимо най-хубавия метод. Мисля, че безусловно всички песни имат идентичен късмет да отидат на финали и надлежно да се класират в положителни позиции ", разяснява Бисер Иванов.

" Мисли, които постоянно ми минават през главата, преди да изляза на сцената: 100 % коцентрация в това какво би трябвало да създадем на сцената, по какъв начин да си извърша заложената стратегия и шоу, а пък към този момент оттова нататък - това е Божа работа. Лично аз съм се научил да нямам упования, а да си свърша работата на 200% - качествено. След това към този момент нещата сами се подреждат ", добави Стоян Янкулов - Стунджи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР