Само след няколко седмици българите ще имат възможност да гласуват ...

Само след няколко седмици българите ще имат възможност да гласуват

Рехав протест срещу ковид мерките днес

Само след няколко седмици българите ще имат опция да гласоподават наистина ли желаят актуалните ограничения, или ще гласоподават срещу зеления документ, срещу тази политика и за връщането на нормалността .

Това сподели пред News.bg водачът на пария " Възраждане " Костадин Костадинов. В четвъртък последователите на партията му излязоха още веднъж на митинг пред президентството. Значително по-малко макар че бяха протестиращите в центъра на София-пред постройката на президентството.
 Стефан Янев застана зад Кацаров за зеления документ
Стефан Янев застана зад Кацаров за зеления документ

Намираме се в тежка пандемична обстановка и това не е нечиста сделка

Основното им настояване е оставка на служебния кабинет , съобщи Костадинов.

" Това решаване се взе под напън на нашите евроатлантически " сътрудници ", добави той, настоявайки да думата " сътрудници " да се изпише в кавички.

И изрази убеденост в триумфа на партията му на изборите за народни пълномощници и държавен глава.

" Ако спечелим, ще отменим тези ограничения, носенето на маски ", отсече Костадинов.

Той разяснява вчерашната демонстрация на експанзия против просветителния министър Николай Денков. " Първо, че не е имало експанзия против този човек. Когато някой от тези хора, които ръководят сега страната, се извини за това, че унищожава страната и учебния развой на децата- не е ли обикновено да желаеме разговор с тези хора ", попита Костадинов.

Припомняме, от постройката на Министерския съвет бе обкръжен от протестиращи и един от тях, който носеше знаме, го удари в лицето.

По думите му актуалният началник на просветителното ведомство бил " изтъкнат функционер " на фондация " Америка за България ". " Дори по времето на комунизма не е било по този начин. В сякаш демократична страна се сблъскваме с хора, които би трябвало да са слуги на обществото, само че се държат като наши господари ", изострен бе Костадинов.

Източник: news.bg