Само след няколко месеца по кината ще се завърти Смъртта

...
Само след няколко месеца по кината ще се завърти Смъртта
Коментари Харесай

Неприятният телефонен разговор, който Даниел Крейг е имал със съпругата си

Само след няколко месеца по кината ще се завърти " Смъртта може да изчака " , който ще се окаже и последният филм на Даниел Крейг като Джеймс Бонд.
 Били Айлиш,
Ето на кого е песента към новия Джеймс Бонд

Голямо достижение за 18-годишната изпълнителка

Ще бъде забавно да разберем по какъв метод артистът ще завърши присъединяване си във франчайза, само че до тогава има още много време. В изявление за самият той сподели, че фотосите на " Смъртта може да изчака " са изпитали волята му.

В средата на предходната година по време фотосите на една от локациите - Ямайка, Даниел Крейг счупи крайници си. Сега разбираме, че случаят се е случил по време на бойна сцена с Дейв Батиста и е потърпевш левият гален на артиста. Това не е по никакъв начин прелестно прекарване, само че единствено месец по-късно довърши фотосите.
 Даниел Крейг и Рейчъл Вайс

Даниел Крейг и Рейчъл Вайс

В изявлението Крейг споделя, че тогава се е запитал дали е във физическата форма да се оправи, само че в последна сметка е съумял. Все отново акцентира, че телефонният диалог със брачната половинка му Рейчъл Вайс , в който ѝ е съобщил за контузията си, не е бил по никакъв начин прелестен.

Джеймс Бонд още веднъж в деяние

Първи филмов откъс на " Смъртта може да изчака "

Актьорът не разяснява по какъв начин тъкмо тя е реагирала на новината, само че му имаме вяра, че не е било прелестно да ѝ заяви, че си е счупил крайници по време на работа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР