Само след няколко месеца Арнолд Шврценегер трябва да навърши 76

...
Само след няколко месеца Арнолд Шврценегер трябва да навърши 76
Коментари Харесай

Как Арнолд Шврценегер продължава да тренира и на 75

Само след няколко месеца Арнолд Шврценегер би трябвало да навърши 76 години, само че артистът не дава никакви признаци на отмалялост и оттегляне от ежедневните си задължения.
 Арнолд Шварценегер, гостуването му в подкаста на Логан Пол Impaulsive и за какво продължава да тренира
Защо и на 74 Арнолд Шварценегер продължава да тренира

Същински Терминатор

Като даже ще го забележим да дебютира в първата си основна роля в сериал. И въпреки да е на 75 години някогашният губернатор на Калифорния не стопира да тренира, с цел да изглежда в добра форма. В дневния си бюлетин Шварценегер разкрива и за какво го прави - за какво не се отхвърля от тренировките.

Актьорът написа, че с напредването на възрастта поддържането на форма става все по-трудно, само че човек би трябвало да се приспособява. А главната причина, заради която към момента тренира, се крие в безмилостната му рутина, като всяка заран стартира с чаша кафе.

Без значение какво се случва или по какъв начин се усеща, Арнолд Шварценегер е в залата. Другата причина, която му оказва помощ да продължава, е, че е реалист и е приспособил тренировките си по отношение на потребностите и лимитите на тялото си. Легендата в бодибилдинга написа още, че избира пет или шест извършения и право по пет или шест серии от тях без отмора.

Всъщност единствената отмора е времето, което му коства да отиде от едната машина до другата. Повторенията пък са много - сред 15 и 20 на всяка серия. " Не съм толкоз мощен, колкото са младите момчета във фитнеса, само че повече от един път, когато са опитвали моята подготовка, им се е налагало да стопират, с цел да си поемат въздух. "

В бюлетина си Арнолд Шварценегер дава отговор и на въпроса дали като бежанец в миналото се е чувствал като че ли не пасва ситуацията и обществото. Отговорът е твърдо не, тъй като артистът твърди, че още от учебните си години е имал чувството, че принадлежи на Америка.
 Арнолд Шварценегер, Fubar, огромното завръщане на артиста и първата му основна роля в сериал
Арнолд Шварценегер влиза с гръм и тропот в света на сериалите

Първата огромна роля на артиста в сериал

Когато най-накрая е отишъл в страната през 1968 година е започнал да учи интензивно британски и за прочут интервал от време даже не е желал да приказва немски.   
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР