Само след няколко дни (31 януари) фолк дивата Ивана ще

...
Само след няколко дни (31 януари) фолк дивата Ивана ще
Коментари Харесай

Ивана сподели, че ѝ се губят няколко години от живота и защо не се задържат мъжете

Само след няколко дни (31 януари) фолк дивата Ивана ще чества рожден ден. Певицата на народа, както постоянно хората ѝ споделят, е несъмнено една от най-харесваните изпълнителки. Това се дължи на нейната харизма, гений, безконечни шлагери и нещо друго - нейната искреност и липса на завладяване.

Съвсем скоро Ивана показа в изявление, че ѝ липсват едни 7 години от живота, което се дължи най-много на доста работа, непрекъснати задължения и пътувания. " Едва в този момент осъзнах, че ми се губят едни 7 години от живота. От 31 до 38 не съм усетила по какъв начин е минало времето. Толкова бързо ми е било всекидневието, че не съм запомнила ", споделя изпълнителката на " Нещо нетипично " пред " Галерия ". 

Виж още:

Звездата показа, че през годините е предходна през разнообразни интервали в персонален и професионален проект, тя обаче не крие, че очевидно не е съумяла да се хареса на мъжете до нея или пък противоположното. " Те не можаха да устоят на темпото, на това да ме няма, че съм известна, че ме заговарят други мъже ", споделя певицата, само че добавя, че не съжалява за тях, а единствено за времето, което им е отделила.

Важното е, че вярата в любовта, която остава безконечна, само че макар разочарованията, Ивана не е изпаднала в меланхолия. " Никога не съм изпадала в меланхолия след разлъка. Тогава имам голяма сила да върша всичко, което преди този момент не съм можела, като че ли се презареждам. Няма го това да се затворя у дома, да седна на дивана, да рева. ", откровена е още тя. 

Виж още:

Ивана може и да е огромна музикална звезда, само че в никакъв случай не е разрешила да се замае от славата. Към днешна дата Ивана е в чудесна форма, усеща се доста по-добре, тъй като е изгубила много килограми, които преди са ѝ тежали, споделя и нещо друго - към този момент е подготвена да стане баба. 

Изображение: https://www.instagram.com/ivana_music_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР