Само след няколко часа от старта на делото за разменените

...
Само след няколко часа от старта на делото за разменените
Коментари Харесай

ПЪЛЕН АБСУРД: Прекратиха делото за разменените бебета

Само след няколко часа от старта на делото за разменените бебета в болница " Шейново ", стана явно, че прокуратурата е прекратила следствието. Причината за това бе фактът, че причинителят не бе разпознат с безспорна акуратност.

Въпреки това, следствието не стопира изцяло, защото то може да бъде обновено когато и да е до приключването на периода на отминалост, както обясниха представители на прокуратурата пред национална телевизия. В същото време продължава гражданското дело, което едно от фамилиите води против здравното заведение.

Обвинението показа, че са разпитани на над 20 очевидци по случая, в това число майките на двете деца, както и на акушерки и лекари, участвали при раждането. Бяха осъществени ДНК и графологични експертизи. Въпреки това, проверяващите не съумяха да открият кой е направил размяната на бебетата, по тази причина взеха решение да приключат с следствието. Гражданското дело обаче, в което едно от фамилиите желае обезщетение в размер на 300 000 лв. от болничното заведение, продължава. Адвокатът на този случай съобщи, че не всички доказателства са показани пред съда от тяхна страна.

Стоян Стойков показа: " Мога да потвърдя, че разполагам със снимков материал, навръх акушерката, която изписвала децата. Снимки, на които се вижда по какъв начин тя държи бебето Ванеса и го предава на майката, по какъв начин тя държи детето Ванеса и се снима с бащата и надлежно с дядото. Въпросът е, дали това е задоволително за доказателство за съда ".

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР