Само след един ден в Сървайвър участничка се срина под

...
Само след един ден в Сървайвър участничка се срина под
Коментари Харесай

Мила на Сами Хосни припадна в Сървайвър

Само след един ден в " Сървайвър " участничка се срина под палещото слънце на Филипините. Шампионката по джиу-джицу Мила, която при старта на риалитито се похвали с експедитивност и сръчност, ненадейно припадна на плажа. Секунди по-късно при русокоската дойде лекарски екип и я включи на системи, с цел да я свести.

Тепърва ще стане ясно за какво участничката в рисковото риалити е изгубила схващане - от стрес, от безсилие или по друга причина, и какъв брой съществено е положението й.



Часове преди да припадне Мила призна, че нервите й са опънати до краен лимит. „ Бях доста разтърсена прочувствено, тъй като на острова започнаха да се основават обединения, а аз не обичам да вземам участие в тях. Вярвам в положителното, само че тук не вярвам на никого “, разрида се сървайвърката, която до неотдавна беше по-известна като гадже на фитнестреньора Сами Хосни.

Мускулестият плейбой я унижи пред цяла България като й изневери с маникюристката Силвия, до момента в който беше във „ Фермата “, само че по-късно й изиска амнистия и се прибра при нея.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР