Само след дни, на 2- ри октомврини предстои да вземем

...
Само след дни, на 2- ри октомврини предстои да вземем
Коментари Харесай

Стоян Михалев: Сега е моментът да бъдем разумни и да си гарантираме бъдещето на свободни и щастливи хора

Само след дни, на 2- ри октомврини следва да вземем съдбоносни решенияна значимите за Българияпарламентарни избори. България е изправена пред заплахата да сложи под риск европейското и цивилизационното си развиване. Да допуснем застрашаването на бъдещето на децата ни и правото им на свободен избор, да живеят умерено и добре. Извинете ме за тези предизвестия! Но те са действителни. Сега е моментът да бъдем рационални и да си подсигуряваме бъдещето на свободни и щастливи хора.

Аз съм Стоян Михалев и съм претендент за депутат в 15-ти МИР - Плевен. По специалност съм композитор, продуцент и реализатор. Написал съм едни от най-популярните български песни като - “Вярвам в теб ”, “Откакто ти ” и “Цвят виолетов ”. Дълги години работих като радио и ефирен водещ. Един от основателите съм на музикалната телевизия ММ. Изучавал съм Международни връзки в Нов български университет и имам специализация по „ Евроинтеграционен развой и институции на Европейски Съюз ” в Барселонския университет. Учредител съм на “Демократи за мощна България ”. Дълги години бях член на софийското управление на ДСБ, а от 2018г. съм член на Националното управление на партията. В последните три Народното събрание бях депутат, избиран от листата на Демократична България. Като зам.председател на Комисията по просвета и медии съумях да въведа през Закона за държавния бюджет ваучерите за просвета, които работодателите дават на чиновниците си, както и мой беше решаващия принос за приемането на почтено заплащане за музейните служащи. През годините съм потвърдил мощната си мотивация да работя за възобновяване на върховенството на закона и превръщането на България в модерна европейска страна, в която жителите съжителстват в културна и правова среда, основана на европейските цивилизационни полезности. Смисълът на думата “реформа ” в българския подтекст в наши дни е доста ясен– демонтирането на Борисовата страна. Ако и Вие, като мен, желаете да живеем в България на бъдещето, където:

- Организираната престъпност няма свое посланичество на никакво управническо равнище, камо ли на равнище министър-председател;

- По тръбите тече газ, а не корупция, която храни съветската колониална администрация у нас, деформирайки и компрометирайки цялата ни демократична среда;

- Президентът на България не коленопреклонничи унизително пред съветския дипломат в Деня на Съединението;

Ако желаете да живеем в България на бъдещето, където:

- Ще въздигнем в национална полезност развиването на човешкия капитал

- Ще влагаме предпочитано в обучение, просвета и просвета.

- Ще имаме обикновено работеща, съвременна и функционална администрация.

Искате ли Плевен да е обвързван с автомагистрала, да има актуален и мултифункционален стадион и съвременна спортна зала, сполучливият модел на развиването на културата в града да продължи и да послужи за народен модел?!

И аз, Стоян Михалев, желая това!

Покажете поддръжката си с преференция № 101 в 15 –ти изборен регион Плевен, в листата на Демократична България с номер 25.



Тази обява е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява публицистичната политика на Darik.bg. Медията не може да подсигурява стандарти като обективност и меродавност за оповестено платено наличие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР