Само след броени дни най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще

...
Само след броени дни най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще
Коментари Харесай

Тенисист извън първите 150 е първият опонент на Григор Димитров в Делрей Бийч!

Само след броени дни най-хубавият ни тенисист Григор Димитров ще се завърне на корта в игра след Откритото състезание на Австралия с присъединяване на шампионата от категория АТР 250 в Делрей Бийч. Припомняме, че сънародникът ни бе инфектиран с COVID-19, което попречи на проектите му да се включи в конкуренцията в Далас през предходната седмица, и одобри " уайлд кард " за надпреварата във Флорида, с цел да успее да натрупа задоволително игрова процедура преди Мастърсите в Индиън Уелс и Маями.

Днес стана явен и първият противник на нашето момче в Делрей Бийч и това е представителят на домакините Мичъл Крюгер, който на старта се наложи над 83-ия в света Джордън Томпсън. Макар американецът да влезе в дуела като новобранец, той показва чудесно равнище на игра и превъзхождаше съперника си в хода на цялата среща, с цел да успее да затвори конфликта в своя изгода с безапелационното 6:2 6:4.

28-годишният Крюгер понастоящем заема 164-ата позиция в международната класация, а върховото му класиране е №147, реализирано в края на предходната година. Той се изявява основно на Чаланджър съревнования, като до този миг има едвам 4 победи на равнище АТР от общо 16 изиграни мача.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР