Само силна може да сложи край на политическата криза в

...
Само силна може да сложи край на политическата криза в
Коментари Харесай

Петър Витанов: Само силна БСП ще може да реши политическата криза в страната

Само мощна може да постави завършек на политическата рецесия в страната. Това разяснява пред БНР евродепутатът и член на Националния съвет на партията Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее в навечерието на конгреса. Витанов показа упованията си за форума в събота.

„ Има две групи – едната, която смята, че има тежък проблем с левицата, обвързван с бъдещoто ѝ оцеляване и друга, която ще се пробва да преведе конгреса през едно спокойно русло и ще приказва за уставни промени, които са тотално несъответстващи към времето и пространството “, сподели Витанов.

На въпроса дали на конгреса може да има точка за промяна на управлението, макар че тя не е в дневния ред, Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее отговори: „ Конгресът е висшият орган, който може да трансформира както дневния ред, по този начин и дебата. Неговите решения са с най-висока стойност, тъй че чакам този въпрос да бъде издигнат. Този конгрес е важен освен за, само че е значим и за бъдещето на страната. Само мощна може да реши политическата рецесия “.

Според Витанов положението, в което сега се намира левицата, не й разрешава да е сериозен фактор в българската политика.  

„ С резултата, който реализираме, ние се превърнахме от първокачествен политически състезател във второстепенна мощ. С резултат от 9 %, няма по какъв начин да налагаш своята политика. Така че първият и най-важен въпрос е по какъв начин може да се промени партията, с цел да завоюва доверие “ сподели Витанов.  

„ За да не се трансформира в политически полуфабрикат, тези ограничения минават през смяна в управлението. През носителите на политиките. Управлението е развой, в който всеки се изчерпва. Дори днешното управление на да предложи 14-те точки за мир на Удроу Уилсън в Първата международна война, няма кой да му обърне внимание. Трябва шокова терапия за “, счита евродепутатът.

Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее разяснява и рецензиите, че въпросът за водачеството се слага на прага на нови избори.

„ Изборите са през четири месеца. Сега идват нови предварителни, след тях може би още едни, а по-късно и локални. Така че не може да съобразяваме измененията в партията с непрекъснатия цикъл от избори. Колкото по-бързо създадем смяната, толкоз по-добре. Хората би трябвало да видят вяра. Това е политическата логичност “, добави той.

В качеството си на евродепутат Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее означи положителната реакция на България, която оказа своевременна помощ на Турция след смъртоносното земетресение. Социалистът е на мнение, че страната ни е демонстрирала взаимност и се е посочила като добър комшия, като е изпреварила в своите дейности останалите страни от Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР