Само шест дни делят феновете на поп легендата Орлин Горанов

...
Само шест дни делят феновете на поп легендата Орлин Горанов
Коментари Харесай

Последни репетиции преди концерта на Орлин Горанов и АКАГА в зала 1 на НДК

Само шест дни разделят почитателите на поп легендата Орлин Горанов и фънк групировката АКАГА от първото взаимно огромно шоу „ Споделено “!

На 30 ноември зала 1 на НДК чака истински театър – обилие от обичани на родната сцена музиканти и реализатори, белязали генерации с гения си, както и блестящи резултати, които ще трансфорат концерта в едно от най-запомнящите се звездни събития малко преди края на 2019 година

Последните подготовки към този момент текат в зала 1, а дружно с тях в продажба влизат и последните билети за шоуто. Големият интерес малко преди заключителните дни от подготовката принуди уредниците да пуснат в продажба и спомагателни места за почитателите на естрадата и феновете евъргрийн частите.



„ Концертът ми с АКАГА е подарък, среща с близки другари, с които взехме решение да излезем от уюта на летните ни къмпинг „ концерти “ и да Споделим сцената със същата обич, с която споделяме моментите край морето. Затова ще ни видите и чуете в извънредно естествена среда, която обаче ще превърнем в угощение за окото и ухото. “, показа Орлин Горанов по време на една от подготовките в зала 1.

„ Светът е за двама “, „ Да стартираме изначало “, „ Писмо в бутилка “ са единствено част от безконечните шлагери, трансформирали музиката на Орлин Горанов в златна за последните четири десетилетия. Само на 30 ноември обаче всички ценители ще имат опцията да я чуят освен изпълнена от топлия и омайващ глас на господин Горанов, само че в страховит нов аранжимент на неповторимите АКАГА.

Бендът, сложил основата на модерното българско звучене, съчетавайки стилове като поп, джаз, фънк, евъргрийн и класическа музика ще „ оцвети “ сцената с наличието и богатото си творчество.

АКАГА ще бъдат в цялостен състав - Красимир Куртев (бас, вокал), Иво Казасов (тромпет, вокал), Георги Велев (тромпет, вокал), К. Кирилов-Джоджо (тромбон, вокал), Д. Митев-Дънди (барабани), Петър Главанов (китари), Калин Петров (клавишни). Неотлъчно до легендите ще бъде и женското наличие на чаровното Трио Тринити, както и щрайх квартетът Destiny Quartet. Специална изненада е и присъединяване на Цветан Недялков (китара) и Ясен Велчев (клавишни инструменти).

Последни билети за концерта на 30 ноември в зала 1 на НДК са на цени от 30 до 95 лева може да намерите в билетен център НДК, OMV, мрежата на Eventim.bg

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР