Само шест часа, след като отборът на ЦСКА-София се прибра

...
Само шест часа, след като отборът на ЦСКА-София се прибра
Коментари Харесай

Мауридес е готов да дебютира за ЦСКА-София в неделя

Само шест часа, откакто тимът на ЦСКА-София се прибра в България, старши треньорът Нестор Ел Маестро събра футболистите на подготовка въз основата в Панчарево, заяви формалният уебсайт на клуба. Тези, които играха в по-голямата част от мача организираха възстановително занятие, а всички останали, отпред с новото попълнение Мауридес, участваха в пълноценна подготовка.

Бразилският таран съобщи, че се усеща добре и е подготвен да дебютира в неделя против „ Локомотив “ (Пловдив). Срещата ще бъде излъчена директно по стратегия „ Хоризонт “. Със сигурност дуела пропущат Кирил Десподов, който изтърпява един мач наказване от предишния сезон и Енрике Рафаел, който получи тежка травма по време на вчерашния мач в Рига.

Веднага след идването на тима на българска земя рано тази заран, Енрике Рафаел беше закаран в болница и мина обстойни прегледи. Диагнозата за строшаване на ключица беше доказана и на него му беше сложена специфична шина за обездвижване, с която ще бъде в идващите към 30 дни. След премахването й му следва интервал на оживление, след което ще стартира тренировки.

Първият мач на ЦСКА-София в Първа професионална лига ще се играе на стадион " Българска войска " на 22 юли (неделя) от 20:45 часа, като билетите за срещата към този момент са в продажба.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР