< Само сега: Саня Борисова проговори за връзката си с Меди < Саня

...
<
Само сега: Саня Борисова проговори за връзката си с Меди
<
Саня
Коментари Харесай

Само сега: Саня Борисова проговори за връзката си с Меди

< Само в този момент: Саня Борисова проговори за връзката си с Меди
< Саня Борисова проговори за връзката си с Меди
< Бившата половинка на артиста Ники Илиев разкри дали мачка чаршафите с фолкаджията Меди.
< Страстни целувки и изпепеляваща обич сред нея и хитовият реализатор породиха клюката, че двамата са двойка.Нещата обаче се случват в клипа на Меди, където двамата играят разграничена двойка, която още веднъж е връхлетяна от любовта.
< Само че синеоката актриса отхвърли това да е истина в живота.
< „ Меди е извънреден експерт, необикновен човек и е наслаждение да работиш с него. Само че не сме двойка в този смисъл. Такива сме на сцената, а той ме предложения да вземам участие в негов план, което одобрих с голямо наслаждение “, разкрива актрисата. Тя постоянно е разпръсквала клюките към персоналното си пространство и гневно брани свободата си. След като се раздели дефинитивно с артиста и режисьор Ники Илиян, Саня не се е  показвала публично с различен мъж.
< Актрисата твърди, че сега не е обвързана съществено с никой и даде обещание да осведоми първи почитателите си, в случай че нова обич се появи на хоризонта.
< Саня Борисова съобщи още, че протичащото се в клипа на Меди било близо до сърцето й, тъй като всеки в живота е минал през изпепеляваща обич и трагични раздели.
< „ Няма нищо сред тях, но да не стане като при Блатечки и Диляна. И те отричаха, до момента в който не се появи сина им “, бъзикат ги зевзеци.
<  
<  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР