Само седмици след като обяви, че спира с фотошопа и

...
Само седмици след като обяви, че спира с фотошопа и
Коментари Харесай

Натуралната Мегз на гримьор и фризьор преди всяка Черешка

Само седмици откакто разгласи, че стопира с фотошопа и ще бъде натурална в обществените мрежи, дизайнерката Мегз реши да отдели часове за грим и прическа поради присъединяване си в „ Черешката на тортата”. След всеки епизод Миглена Каканашева се снима с фризьора и гримьора си и им благодари за следващата си не чисто натурална визия. Бившата участничка в Биг Брадър написа през октомври в обществените мрежи: „ Преди месеци бих “блърнала” кожата си на тази фотография.



Всъщност съм я блървала хиляди пъти, тъй като имам слънчева алергия, откогато се помня. Знаете ли, доста е необичайно, тъй като постоянно съм вярвала, че обриви, целулит, акне и всички други “несъвършенства” - както обичаме да ги назоваваме - в действителност са съвършеният израз на потребностите и проблемите на тялото ни. И все пак - тъкмо аз - се блървах нон-стоп по фотосите си. Защо въобще го вършим? И от кое място идва концепцията, че тези неща са срамни, неприятни, некрасиви и не са за проявление?

Не знам - само че към този момент не желая да го върша ", безапелационна бе тогава Каканашева. На фотосите й по време на Черешката обаче по лицето й нямаше нито едно петънце, да не приказваме за мимическа гънка. Явно Мегз е размислила за натуралната си визия и ще продължи да употребява услугите на професионални гримьор за участията си. По време на фотосите на кулинарното шоу тя настоя да си смени мястото с Къци Вапцаров, тъй като не може да търпи хора зад тила си.

Имала потребност да управлява всичко и всеки и по тази причина не понася водещите от екипа на Черешката да снимат с камера или да записват с микрофон зад тила й.

фотоси:фейсбук черешката на тортата и инстаграм мегз
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР