Само седмица ни дели от началото на Уимбълдън, а още

...
Само седмица ни дели от началото на Уимбълдън, а още
Коментари Харесай

Дискусия на живо: В очакване на Уимбълдън

Само седмица ни дели от началото на Уимбълдън, а още от през днешния ден ще можем да следим изявите на българските представители в пресявките на шампионата, защото Димитър Кузманов започва присъединяване си след няколко часа, а Изабелла Шиникова ще стори същото през утрешния ден. Григор Димитров и Виктория Томова пък са родните ни представители, които попадат непосредствено в главната скица и се надяваме нашите сънародници да ни зарадват с чудесно показване в Лондон и голям брой победи.

Голямата конспирация в мъжката конкуренция се крие в следващия тенис двубой сред Рафаел Надал и Новак Джокович. Матадора се впуска в гонене на трети следващ " мейджър " трофей, който ще го приближи съществено до постигането на възможен Календарен шлем. Със сигурност обаче сърбинът е огромният любимец в английската столица, където не е допускал проваляне през последните пет години и ще бъде доста мъчно да бъде надвит.

При дамите още веднъж Ига Швьонтек е ясно изразената любимка, само че международната номер едно няма необикновен опит при играта на трева и точно тук е огромният късмет на останалите състезателки най-сетне да спрат серията на полякинята от 35 следващи победи, а огромната вест е обвързвана със завръщането на Сериня Уилямс, която може да се похвали с цели 7 трофеи от Уимбълдън.

Вие пък ще имате опция за следващ път да коментирате всичко най-интересно от света на тениса в нашата полемика онлайн

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР