Само с един поглед към този проект на супер яхта

...
Само с един поглед към този проект на супер яхта
Коментари Харесай

Black Swan ~ видение от бъдещето

Само с един взор към този план на супер яхта на младият турски проектант Timur Bozca в съзнанието ни незабавно изплува обликът на Джеимс Бонд гордо застанал до някое от красивите си девойки по бански преследвайки злодеите.

 1
Тази 70 метрова фантазия от бъдещето е освен извънредно красива а и доста динамична. Със своите четири мотора доближава впечатляващата мощ от 23 000 к.с., а потенциала на горивния контейнер е 183 000 литра. Това й разрешава да развива круизна скорост от 20 възела, а при нужда може да реализира 28 възела оптималната скорост. Водният й контейнер е 38 000 литра. Изградена съвсем напълно от подсилена алуминиева сплав, яхтата е проектирана да наподобява като стрела.

 2  3  11
Black Swan е планувана за 12 посетители, които ще са поверени на грижите на 18 души екипаж. Каютата на притежателите дружно с шестте кабини за посетители са декорирани напълно в тъмни тонове, като стените кореспондират на екстериора и са напълно в черно, което придава в допълнение футуристичен тип, само че с множеството големи панорамни прозорци по корпуса никога вътрешността не остава тъмна, а дори в противен случай. Bozca е намерения и за хеликоптерна площадка, плувен басейн, както и за голям брой дребни слънчеви палуби пръснати из яхтата, където гостите да могат да се любуват на съвършенството. И макар, че тази яхта е единствено план, в случай че някой се съгласи да се раздели с към 100 милиона $ Black Swan ще се трансформира в действителност.

 4.0  4  5

 6    7

 8    9

 10  12

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР