Само произнасянето на името му предизвика представата за виртуозни удари

...
Само произнасянето на името му предизвика представата за виртуозни удари
Коментари Харесай

Мистерията около смъртта на най-великия майстор на бойните изкуства - Брус Лий

Само произнасянето на името му провокира визията за виртуозни удари и техники, с които раздава правораздаване измежду неприятните. Той е един от първите артисти от азиатски генезис, който съумява да получи основна роля в продукция на Холивуд.

Благодарение на него Далечният Изток изживява напредък и заема справедливо място в западната просвета.

За късото време на екран Брус Лий съумява да разпространява кунг фу стила и да въодушеви и повлияе върху живота нацяло потомство деца, тръгнали по стъпките на източните бойни изкуства.
„ Не се опасявай от неуспеха. Не неуспехът, а ниската цел е закононарушение. Във великите опити е славно даже да се провалиш “, споделя той.

Невероятният артист и занаятчия на бойните изкуства Брус Лий в действителност се споделя Лий Юен Кам? Името му в превод от китайски значи "Защитник на Сан Франциско ".

Роден е на 27 ноември 1940 година в Сан Франциско. Напуска този свят единствено 32 години по-късно - нa 20 юли 1973 година По това време е на върха на славата след кино лентата си "Операция Дракон ".

И до през днешния ден няма изрично мнение за гибелта му. Според здравната експертиза повода е мозъчна аневризма. Според други обаче е погубен, тъй като е разгласил тайните на кунг-фу.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР