Само през вчерашния ден се завъртяха няколко новини и снимки,

...
Само през вчерашния ден се завъртяха няколко новини и снимки,
Коментари Харесай

Фрогоко: Новини за ”башибузук”, ограда за свине и ”яката дупара” на Бузлуджа

Само през вчерашния ден се завъртяха няколко вести и фотоси, които показаха едни същински благи, родни картинки, които могат да се пръкнат и видят единствено в България. От Афганистан се завърна отечествен ”башибозук ”. ”Яката дупара ” Гери Никол ще се друса на алена Бузлуджа, а с ограда от 120 метра ще борим чумата по прасетата от Румъния.
Военния министър като " челник " посрещна следващия ни контингент, който се завърна от Афганистан. Вижте сами стойката на министъра, командващият строя е гологлав, рейнджърите също са без шапки и с разнообразни униформи. Не закъсняха и мненията за тази разпасана миротворческа команда:

Антон Рачев: Срам ме е...., откакто " разформироваха " армията, този " башибозук " по - добре да не го демонстрират. Никъде по - света такава пасмина и свидливост няма.....ЖАЛКО!!!

Валери Молхов: Срам ме е, братя! Не е редно, Швейк споделя за нас

Трифон Трифонов: Сега се светнах. Това е БЕДРОК! Според техния правилник ФРЕД ФЛИНСТОУН и БАРНИ РЪБЪЛ се оправят добре! Така че не се ядосвайте, другари! Това не е България!

И като си помислим единствено, че до момента задачата в Афганистан ни коства 2 млрд?!

Още по-смешна е новината за присъединяване на Гери Никол на концерт на Българска социалистическа партия. Преди години Лили Иванова пя на избирателен концерт на Българска социалистическа партия в НДК, само че вместо предстоящите " Детелини " тя зарадва публиката с " Черната овца ". Повечето от побелелите бесепари напуснаха залата. Сега " яката дупара " вероятно ще направи щастливи най-младите социалисти....

Преди ден стана ясно, че една от ограниченията за справяне с чумата по прасетата от Румъния е създаване на телена ограда, дълга 133 км. Цената на защитното оборудване може да доближи 300 хиляди лв.. Благовест Георгиев от ловната дружинка във варненското село Тополи е безапелационен, че новата ограда не може да спре дивите животни. „ Това, в случай че е засилено ще го раздра все едно къса конци. Няма да може да спре съвсем нищо”, сподели той. Оградата е наречена в обществените мрежи „ инженерно оборудване спиращо полета на свинете от Север.”

Хайде да споменем и нелепите фотографии и вести, в които възрастни хора с увреждания се изправят против деца с увреждания, слепи против майки.

Наистина май има нещо сбъркано или побъркано в нашата страна!

Калин Джумайски

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР