Само премиерът Бойко Борисов може да предаде акциите на “Левски“

...
Само премиерът Бойко Борисов може да предаде акциите на “Левски“
Коментари Харесай

Съвет от Дубай: Левскарите да искат акциите от Борисов

Само министър председателят Бойко Борисов може да съобщи акциите на “Левски “ в ръцете на последователите. Това разяснява номиналният притежател на акциите в клуба Георги Попов, който се намира в Дубай дружно с Васил Божков.Той даде да се разбере, че тематиката за него е завършена и притежател на тима е министър-председателят.

Васил Божков в никакъв случай не е крил, че е действителният притежател на тима, въпреки че 86.6% от акциите се водят на името на неговия съучастник.На 8 май Георги Попов джироса акциите на името на премиера Борисов, който отхвърли да ги одобри. Документите бяха пратени в Министерския съвет, а за пощальон бе употребен журналистът Сашо Диков.

Юристите не са единомислещи по въпроса за актуалната благосъстоятелност върху клуба. Според Огнян Герджиков, който е измежду главните създатели на Търговския закон, притежател на “Левски “ е министър председателят, макар че не е приел акциите.

Според оперативното управление на “Левски “ акционер към момента е Попов, тъй като Борисов е имал 7 дни да одобри акциите със записв книгата на акционерирте, а той еотказъл да стори това.

В петък десетки митове на " Левски ", измежду които Наско Сираков, Борислав Михайлов и Кирил Ивков, приканиха Васил Божков да им съобщи акциите на " синия " отбор.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР