Само представителите на ВМРО гласуваха против резолюцията на Брюксел за

...
Само представителите на ВМРО гласуваха против резолюцията на Брюксел за
Коментари Харесай

Красимир Богданов: Няма ваксини, но ще има гей паради

" Само представителите на Вътрешна македонска революционна организация гласоподаваха срещу резолюцията на Брюксел за Европа – свободна зона за ЛГБТИ. Всеки един български жител може да се усеща подобен, какъвто е, само че ние сме срещу това да се трансформира в публична държавна политика и да се насажда посредством образованието и медиите. " Това съобщи в „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия историкът и лидер на врачанската листа на войводите Красимир Богданов. Богданов е претендент за национален фаворит и в 24 МИР-София.

Той изреди лобистите за джендър идеологията у нас, като упрекна левицата в двуличие по тематиката, оповестяват от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.

" Няма подозрение, че има съществени проводници на джендър идеологията в страната. Демократична България е доста неприкрит представител на тази идеология, групировката на Цветанов също доста съществено залита натам, а Българска социалистическа партия приказва едно тук, а прави друго в Европа, като по този начин се пробва да се хареса на българските жители у нас, а там – на европейските си господари ", установи кандидат-депутатът на Вътрешна македонска революционна организация.

" Няма да скрия – социалистическата партия водеше една гневна акция против Истанбулската спогодба, като Вътрешна македонска революционна организация, а когато са в Европейския съюз, те я прокарват. Ето това е лицемерието в политиката ", възмути се Богданов. За нас е горделивост, че българските представители се преценяват с националните ползи на България, а не с нечии непознати ползи, акцентира той.

Кандидат-депутатът на Вътрешна македонска революционна организация цитира и публичното мнение в обществените мрежи, което в последните дни звучи по този начин: " След като нямаме ваксини, ще имаме гей паради. " Това ни изпраща Европа с послания с последните си решения, безапелационен е Красимир Богданов. Това не е маловажна тематика и тя би трябвало да бъде артикулирана доста ясно, прикани той да се дефинират и останалите политически сили.

Освен лицемерието в политиката Богданов разобличи и популизма в акцията, като даде образец с ВОЛЯ и Марешки. Неговите обещания са в сфери, в които той има персонална финансова полза от това, уточни Богданов с намек за безплатните медикаменти и евтини горива. И опълчи на популизма дадените и изпълнени обещания от Вътрешна македонска революционна организация за минимална пенсия от 300 лева

" Ние обещахме и го изпълнихме. В програмата на Вътрешна македонска революционна организация е планувано, че междинната пенсия в края на мандата ще доближи до 700 лева, а междинната работна заплата – до 2500 лв. ", сподели кандидат-депутатът. Богданов посочи, че всичко това е основано на база действителни калкулации и визията на Вътрешна македонска революционна организация е по този начин да вървим към разцвет и прогрес като нация.

Постигнатото от Вътрешна македонска революционна организация през този мандат е една добра база за продължение на напъните в повишението на приходите, пенсиите и сигурността в страната, регистрира още Богданов. Вътрешна македонска революционна организация беше една градивна част от това ръководство, заключи той. Наред с това Вътрешна македонска революционна организация се опълчи на съдружните си сътрудници и спря Истанбулската спогодба, Пакта за миграция и СЕТА, подсети претендентът на Вътрешна македонска революционна организация за депутат във Враца и София.

В подтекста на един от главните проблеми в неговия изборен регион Враца – циганската престъпност, Богданов не подмина отхвърли на държавното управление да одобри Концепцията на вицепремиера и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов за интеграция на маргинализираните групи.

Концепцията е документ, премислен и работен със експерти. От Вътрешна македонска революционна организация реализирахме една част от тези хрумвания посредством законодателни промени, откакто нямаше воля да се одобри от името на Министерския съвет, напомни Красимир Богданов. Той изреди някои от тези законодателни ремонти в Наказателния кодекс, реализирани от Вътрешна македонска революционна организация, по отношение на маловажните закононарушения и разширението на неизбежната защита, наред с въвеждането на общественополезен труд за тези, които правят закононарушения, само че все нямат пари да платят санкциите, които им постанова съдът.

Красимир Богданов не пропусна и тематиката Македония, която е идея за Вътрешна македонска революционна организация.

Много им се желае на нашите другари в Македония Вътрешна македонска революционна организация изобщо да не участва в органите на ръководство на България, само че това няма да стане. Фактът, че ние сме бодил в очите на македонистите, е знак, че сме в вярна посока. Ние няма да позволим някой да се подиграва с българската история и героите, които са умирали с България на уста. За първи път българско държавно управление приема това като собствен приоритет, посочи той.

Македония хвърли доста средства в агитация за отбрана на своята идея, в това число с пазаруване на лобисти. Натискът е плод на македонистка агитация. Мисля, че доказахме, че България би трябвало да се преценява със своите ползи, а не с непознатите, добави лидерът на листата на войводите във Враца и претендент за народен представител в 24 МИР в столицата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР