Само предложение е да не се изплаща първият болничен ден

...
Само предложение е да не се изплаща първият болничен ден
Коментари Харесай

Александър Сиди от ВМРО с коментар за болничните

Само предложение е да не се изплаща първият болничен ден на служащите. Дебатът в зала ще реши всичко. Надявам се, че решението няма да се вземе под напън. Със сигурност има проблеми при болничните и предлагането да не се заплаща първият ден е един от методите да се решат. Това съобщи в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди.

"Друг вид за решение на казуса е посредством наказания към лекарите, подписали подправени болнични листове ", разкри депутатът.

"Ще се борим пенсията да стане 300 лева - парите няма да са задоволителни, само че ще са в вярната посока на работа. Амбицията е да покачваме приходите на възрастните хора ", сподели още той.

"Успехът на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ се състои в това, че успяхме да променим възгледите на ГЕРБ за повишението на минималната пенсия и приходи. Повишават се и парите за учители ", разяснява депутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

"Факт е, че ГЕРБ не участваха на среща, проведена от Българска социалистическа партия. От левицата желаеха диалог за връщането на машинното гласоподаване, само че то не е отнемано. Аз съм "за " сходен тип гласоподаване, само че дано се види по какъв начин този избор няма да бъде манипулиран. В Изборния кодекс написа, че машините са наложителни при последващи избори ", приключи Александър Сиди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР