Само преди седмица Qualcomm представи новия си Snapdragon 870 процесор,

...
Само преди седмица Qualcomm представи новия си Snapdragon 870 процесор,
Коментари Харесай

Motorola Edge S - първият смартфон с новия процесор на Qualcomm

Само преди седмица Qualcomm показа новия си Snapdragon 870 процесор, който се подрежда близо зад водещия Snapdragon 888, а ето, че към този момент разполагаме и с взор към първия смарт телефон с новия чипсет.

Това е Motorola Edge S - телефон от висок междинен клас с приятни характерности, атрактивен дизайн и всички екстри, които считаме за нужни през 2021 година

Моделът може да се похвали с 6.7-инчов Full HD+ (1080 х 2520) резолюция с периодичност на освежаване от 90Hz, а усещане вършат тънките рамки и двойната селфи камера, поместена в два кръгли отвора в горния ляв ъгъл.
 Снимка 515775

Едната от тях е с 16 мегапиксела, а другата с осем и необятен обсег за по-детайлни и богати фотоси.

Четворната задна камера също заслужава внимание и включва 64-мегапикселов главен датчик и 16-мегапикселова леща с необятен ъгъл от 121 градуса, автоматизиран фокус и опция за макро фрагменти.

Към тях са добавени и датчик от два мегапиксела за дълбочина, както и Time-of-Flight датчик за точно различаване на сцените и по-добър фокус.
 Снимка 515776

Телефоните на Motorola обичайно оферират много положителни акумулатори и Edge S се придържа към тази наклонност с потенциал на батерията от 5000mAh, а в комплекта му има и зарядно с мощ от 20W за по-бързо зареждане.

Моделът е разполагаем в конфигурации с 6/8GB LPDDR5 RAM и 128/256GB място за данни, като си заслужава да споменем, че имаме алтернатива за до две SIM карти, както и разполагаем 3.5-милиметров жак за слушалки.

Засега моделът е ориентиран най-много към китайския пазар, само че е доста евентуално да го забележим и е Европа, най-вероятно под името Moto G100.
 Motorola Razr 5G и какви са подобренията по отношение на първия модел
Motorola Razr 5G носи обилни усъвършенствания

Трудно е да му устоим

Съдейки по цената му в Китай, можем да чакаме, че на нашите ширини ще се продава за сред 250 и 350 евро, според от конфигурацията, която изберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР