Само преди седмица от двореца съобщиха благата вест, че британското

...
Само преди седмица от двореца съобщиха благата вест, че британското
Коментари Харесай

Меган Маркъл разори британците! Новото кралско бебе им излезе през носа!

Само преди седмица от двореца оповестиха богатствата новина, че английското кралско семейство се е нараснало с още един член. Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл подари обичания си Хари с мъжка рожба.

Развълнуваните родители избраха за детето си много извънредно име - Арчи. И бързо съумяха да разбунят духовете на Острова, тъй като неотдавна стана ясно, че по този начин се е казвал обичаният котарак на някогашната американска актриса .

Името на последният правнук на кралица Елизабет II обаче е най-малкото нещо, което скандализира британците. Защото до момента в който целият свят към момента е в еуфория от раждането на следващото кралско бебе, медиите на Острова трескаво пресмятат какъв брой пари е пръснала брачната половинка на принц Хари, до момента в който чакаше да стане майка.

Мрежата прегря поради скандална интрига за бебето на Хари и Меган (СНИМКИ/ВИДЕО)

Оказва се, че бременността на Маркъл е излязла много солено на английския поданик. А разноските към раждането в една от най-лъскавите лечебни заведения на Лондон е единствено капка в морето!

Колко пари е профукала американката на гърба на елементарния британец, с цел да подари Елизабет II с следващото правнуче, четете в jenata.blitz.bg .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР