Само преди седмица Мис Силикон Джулиана Гани съобщи с изненадващи

...
Само преди седмица Мис Силикон Джулиана Гани съобщи с изненадващи
Коментари Харесай

Джулиана Гани без да иска издаде пола на бебето

Само преди седмица Мис Силикон Джулиана Гани заяви с изненадващи фрагменти в обществените мрежи, че чака второто си дете от служителя на реда Теодор Гецов - първо за него. Верните ѝ почитатели бяха меко казано шокирани от тази вест, защото по всички фотоси Джулката наподобява в същата страхотна форма, а и безусловно не се стопира и непрекъснато пътува.

Малко преди този момент една фотография, на което с Гецов наподобяват на младоженци, разбуди медиите, само че Гани побърза да опровергае слуховете за сватба.

Неведнъж родната силиконка е споделяла, че желае да има щерка. След оповестяването на бременността си Джулката постоянно пита почитателите си в Instagram какво считат, че ще бъде второто ѝ дете. Този път бъдещата майка е решена да направи празненство за откриване пола на бебето, само че без да желае Гани авансово се изпусна, че още веднъж ще бъде майка на наследник, написа каналът Vbox7.

Преди броени дни Джулиана качи фотография на половинката ѝ Теодор и сина ѝ Давид. Съдейки по фотосите наподобява, че двамата много се харесват, само че злобарите не спят и незабавно реагираха на този благ кадър. „ Това е доста грозно, детето си има татко и дали ти го обичаш или не – няма никакво значение. После се оплакваш, че всякакви моралисти те съдят. “

Плеймейтката не пропусна да отговори на това искрено мнение, само че за жал се изпусна и с значимата вест за пола на бебето: „ Важно е кой го гледа и се грижи за него. Теодор обожава Давид и още повече, че е и татко на неговото братче “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР