Само преди седмица Мани от Игри на волята се похвали,

...
Само преди седмица Мани от Игри на волята се похвали,
Коментари Харесай

Мани от "Игри на волята" подкара мощна кола! Вдигна 300 км/ч. на магистрала

Само преди седмица Мани от " Игри на волята " се похвали, че е горделив притежател на немско возило с 3-литров дизелов мотор. А това, както знаят множеството хора, си е много мощен автомобил. 

Е, става известно, че Мани не си е взела толкоз бърза кола, единствено с цел да я има, само че е решила и да я " натиска " крепко. Доказателството за това видяхме в нейни сторита, на които се вижда, че колата не просто може да вдигне 300 км/ч., само че и го прави:

Виж още: Новата миска проговори: За идеалния мъж, диетите и работата с психолог 

Къде е правено видеото, кой го е правил, накъде бърза и за какво, остава мистерия. Но на нас, единствено гледайки по какъв начин колата задминава движещите се в дясно коли, ни става неприятно. 

Иначе самата Мани прикова вниманието на почитателите си и с една фотография, на която е прегърнала мъж, който несъмнено притегля окото. " Мога да завладея света с едната ръка, стига да ми държиш другата ", написа тя под фотографията.

Виж още: Задава ли се трето? Светлана Гущерова със смели проекти за 2022 година, фамилно попътува преди Коледа 

Съвсем неотдавна Мани съобщи, че е сама, тъй че е изцяло евентуално мъжът до нея да е просто добър другар. Факт е обаче, че риалити звездата разгласява и изображението по-долу, под което написа: " Когато те видях се влюбих, а ти се усмихна, тъй като го знаеше. "

Изображение: https://www.instagram.com/mani_vu_nang_ta_the_queen_/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР