Само преди няколко месеца стана ясно, че Кристияна Йорданова е

...
Само преди няколко месеца стана ясно, че Кристияна Йорданова е
Коментари Харесай

Всички говорят за новата "Мис Свят България 2022"! Коя е Кристияна Йорданова?

Само преди няколко месеца стана ясно, че Кристияна Йорданова е българката, която взе присъединяване в състезанието " Мис Канада ". В обществените мрежи тогава тя търсеше поддръжка за присъединяване си посредством разнообразни изявления. Като дребна хубавицата се мести да живее от Варна във Ванкувър и още тогава се сблъсква с разнообразни културни разлики. " За мен е чест да представям Ванкувър в това надпревари ", написа тя през месец октомври. 

Виж още: Пера и екстеншъни: Дъщерята на Бони подвигна вманиачен ваучър за рождения си ден

Кристияна не печели състезанието, само че влиза в Топ 15, което е ужасно достижение. Родната хубавица е приключила логика на психиката, само че сега тя е и публицист. Криси е създател на лирика за компликациите на токсичните взаимоотношения и духовното израстване. Като една Мис тя развива обширна доброволческа работа, допринасяйки за разнообразни публични и благотворителни събития в поддръжка на дела като поддръжка на дамите, потърпевши от принуждение, просветителни семинари за психологично здраве на младежите, подслон за дами, подготвяне на храна за бездомни и възрастни хора в домовете.

Виж още: Ударно завръщане: Джино Бианкалана конкурира Пиленцата от Монако

Преди броени часове се състоя състезанието " Мис Свят България 2022 " с български представителки на най-престижните интернационалните формати за хубост. От изявленията в обществените мрежи стана ясно, че точно варненката Кристияна е победителката в тазгодишния формат.

Виж още: Стил за 2 бона! Мика Стоичкова с дизайнерска рокля, само че пръстен на ръката ѝ притегли вниманието

Сред красивите претендентки за тежката корона бяха " Мис Вселена България 2013 " Венета Кръстева, първата подгласничка в състезанието " Мис Варна 2022 " Натали Стойчева и една от участничките в състезанието " Мис Гранд България 2020 " Виктория Лазарова.

Виж още: Защо всички качват фотоси на аватарите си? Всичко за новия интернет тренд!

В персоналния си Instagram профил Кристияна получи стотици пожелания за тази корона. С блестяща сребриста рокля Йорданова съумя да впечатли журито и стане новата " Мис Свят България 2022 ". През 2021 година Ева Добрева стана носителка на купата, която същом е родом от Варна.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР