Само преди няколко месеца Денис Ричардс публично разкри, че двете

...
Само преди няколко месеца Денис Ричардс публично разкри, че двете
Коментари Харесай

Сами Шийн, дъщерята на Чарли Шийн, вече с профил в OnlyFans

Само преди няколко месеца Денис Ричардс обществено разкри, че двете със Сами имат много обтегнати връзки. Дори дотолкоз, че тинейджърката стига до решението да живее с татко си Чарли Шийн. Денис акцентира какъв брой ѝ е мъчно поради създалата се обстановка и че се надява в най-скоро време нещата да се оправят. И даже щерка й да се върне да живее още веднъж при нея.

С течение на времето двете стартират да вършат нужните стъпки една към друга, за да подобрят връзките си, което наподобява се е случило. И малко откакто се реалокира още веднъж при майка си, Сами Шийн още веднъж съумя да изненада родителите си с новината, че към този момент има профил в OnlyFans.

Платформата е известна с това, че огромна част от наличието там е " за възрастни ", въпреки това да не е единствената ѝ устременост. И въпреки всичко, главното, което притегля нови консуматори към OnlyFans, са точно разголените фотоси и интимни клипове, които консуматори качват непринудено.

Що се отнася до решението на 18-годишната Сами да си направи профил в OnlyFans, Чарли Шийн подлага на критика родителските умения на някогашната си брачна половинка Денис Ричардс.

" Тя към този момент е на 18 и живее с майка си. Това не се случи под моя покрив ", сподели някогашната звезда на " Двама мъже и половина " пред Us Weekly в изказване от 13 юни.

" Не го утвърждавам, само че защото не мога да го предотвратя, я приканих да поддържа профила си моден, изобретателен и да не жертва своята почтеност ", заключва артистът.

Междувременно представител на Денис Ричардс посочи позицията ѝ пред HollywoodLife: " Сами е на 18 и това решение не се основава на обстоятелството в чия къща живее. Всичко, което мога да направя като родител, е да я направлявам и да се поверявам на преценката й, само че тя прави своя личен избор. "

Сами Шийн разгласи основаването на своя акаунт OnlyFans посредством Instagram със фотография по бански в басейн. " Щракнете върху връзката в моята биография, в случай че желаете да видите повече ", написа тя под фрагмента. Разбира се, връзката в нейната биография води до новия й акаунт.

В информацията за себе си в OnlyFans тя написа: " Хей, абонирайте се, с цел да видите извънредно наличие. "

Към момента на писането на този материал в акаунта има една заключена фотография с текст  " твоят взор към мен ". Абонаментите стартират от 19.99 $ на месец, само че има отстъпки, в случай че потребителите се абонират за няколко месеца едновременно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР