Само преди няколко месеца черни облаци се струпаха над главата

...
Само преди няколко месеца черни облаци се струпаха над главата
Коментари Харесай

Ева Лонгория е била жертва на тормоз

Само преди няколко месеца черни облаци се струпаха над главата на актрисата от " Отчаяни съпруги " - Фелисити Хъфман . Тя се призна за отговорна пред съда по обвиняване, че е дала рушвет, с цел да уреди приемането на щерка ѝ в влиятелен университет.
 Ева Лонгория, тренировките и по какъв начин актрисата още веднъж влиза във форма
Ева Лонгория още веднъж в супер форма

Толкова секси, колкото беше и преди бременността

Хъфман е платила 15 000 $, с цел да улесни приемането на щерка си София. След признаването на виновността си актрисата я чакат четири месеца затвор и санкция в размера на 20 000 $. Окончателната присъда ще стане ясна на 13 септември.

Дни преди да разбере ориста си, Фелисити Хъфман получи сериозна поддръжка от над 27 свои сътрудници, които написаха открити писма в нейна отбрана. Сред тях беше и Ева Лонгория , която си призна, че е имала сложен интервал, до момента в който е взела участие в сериала " Отчаяни съпруги ".

Според NBC, от писмото на Лонгория излиза наяве, че е имало интервал, в който неин сътрудник я е тормозел. Актрисата не разкрива нито пола, нито името на въпросния човек, който я е тормозил. Това, което обаче излиза наяве, е, че Фелисити Хъфман се е застъпила за нея и тормозът е спрял.
 Фелисити Хъфман и Ева Лонгория

Фелисити Хъфман и Ева Лонгория

Ева Лонгория написа, че е наясно, че това може да звучи като детска история, само че за нея не е. Причината е, че по това време е била най-младата измежду звездите в " Отчаяни съпруги " и това, че е има мексикански корени, е утежнявало ситуацията ѝ.

Актрисата обаче е извънредно признателна на Хъфман за това, което е направила. Знае също, че тя е добър човек, който е направил неточност.

А ето и още една от добрините на Фелисити Хъфман: в първите сезони на сериала тя, Марша Крос и Тери Хачър са взимали доста повече пари, в сравнение с Ева Лонгория. Разбираемо - Лонгория е имала минимум опит, само че точно Хъфман е тази, която настояла заплатата ѝ да бъде изравнена с възнаграждението на останалите три.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР