Само преди няколко дни в един скандален лайф, за който

...
Само преди няколко дни в един скандален лайф, за който
Коментари Харесай

Краят на приятелството дойде: Моника Валериева изтри от живота си Андреа?

Само преди няколко дни в един абсурден лайф, за който ще се приказва още дълго, Андреа се изрече много остро за Меди, въпреки че не сподели нищо съответно.

" По-добре да не приказвам, а той знае за какво. Знае какви ги надроби ", съобщи многозначително тя, въпреки че ясно да проличава, че нито има положително мнение за изпълнителя, нито умее да го прикрива изключително добре. 

Виж още: Лигла, лакомец, подправена: Социалните мрежи раздраха Гери от " Един за различен "

По-интересно в тази ситуация обаче е друго - Меди е по отношение на една от най-хубавите приятелки на Андреа, Моника Валериева. Е, може би другарството към този момент е в предишното, защото нямаше по какъв начин да не видим, че Моника към този момент не следва Андреа в обществените мрежи.

Твърде евентуална причина за тези изострени връзки е точно отношението на Андреа към Меди, за което сме уверени, че Моника знае и по-големи детайлности от нас. Факт е обаче, че двете инфлуенсърки бяха извънредно положителни приятелки, като точно Моника беше най-близко до Андреа след зрелищната разлъка на певицата с Кубрат Пулев.

 Instagram

 

По-късно Андреа опроверга изказванието, наричайки го " подправена вест ".

Виж още: Анджелина Атанасова шокира с самопризнание за килограмите си и има ли ринопластика

А какво толкоз е направил Меди, не е ясно. Наскоро в родните таблоиди бе писано, че е обвързван със сводничество, само че това по този начин и не беше доказано. За изневерите му също се носят митове, само че все още връзките сред Меди и Моника наподобяват повече от хармонични. 

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/
https://www.instagram.com/monikaavalerieva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР