Само преди няколко дни ЦСКА-София победи измъчено Арда (Кърджали) с

...
Само преди няколко дни ЦСКА-София победи измъчено Арда (Кърджали) с
Коментари Харесай

Арда и ЦСКА-София пренасят съперничеството си на Лаута

Само преди няколко дни ЦСКА-София победи измъчено Арда (Кърджали) с 1:0 и се промъкна на четвъртфиналите в шампионата за Купата на България. Днес двата отбора се срещат още веднъж, само че към този момент в мач от efbet Лига, който ще се играе на стадион " Локомотив " в Пловдив. Арда ще се опита да вземе реванш и да измести Черно море от петото място в класирането. " Червените " пък могат да се изкачат на трета позиция и да съкратят на 9 точки изоставането си от водача Лудогорец.

Под управлението на Милош Крушчич ЦСКА-София стабилизира представянето си отвън столицата и завоюва поредно против Етър (4:0), Черно море (2:0) и Ботев Враца (3:0). За последно отборът загуби надалеч от вкъщи точно на " Лаута " - 0:1 от Локомотив (Пловдив). Арда също е в добра серия и взе 7 точки от последните си 3 мача в шампионата, като в тях не позволи нито един гол.

" Червените " няма да могат да разчитат на младата си вяра Валентин Антов, който получи комоцио по време на конфликта в четвъртък. Аут са още осъдените Тиаго Родригес и Али Соу, а Раул Албентоса има контузия и също надали ще играе през днешния ден. Това постанова Крушчич да направи много рокади в състава си. Като десен бек ще се появи Иван Турицов, а Пламен Гълъбов ще се върне на нормалната си позиция в центъра на отбраната, където ще партнира на Петър Занев. Атаката ще води Евандро, а в средата на терена ще играят Рубен Пинто и Кристиян Малинов. Сред титулярите се чака да стартира Греъм Кери, който ще работи на мястото на Тиаго.

В лагера на Арда положителната вест е завръщането на Радослав Василев, който обаче не е изцяло възобновен и е малко евентуално да е титуляр. Пламен Крумов ще замести в отбраната санкции Илиас Хасани, а в предни позиции още веднъж ще започва Спас Делев. По фланговете ще играят Ден Лозев и Иван Коконов, а Емил Мартинов и Дарън Сидоел ще играят малко зад арменския национал Роман Ховсепян.

" Предпочитам да реализираме грозна победа, а не да играем красиво и да загубим. За купата се представихме по-добре и заслужавахме да се класираме напред, само че паднахме. Сега избирам да не играем толкоз мощно, само че пък да вземем трите точки ", сподели Белчев преди дуела против някогашния му отбор.

По-рано през сезона ЦСКА-София победи Арда с 3:2 на " Българска войска ". Рефер на мача през днешния ден ще е Петър Костадинов, който ще даде началото в 14:15 часа.

efbet Лига - 19 кръг:

АРДА (КЪРДЖАЛИ) - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

АРДА (4-2-3-1): Караджов; А. Кръстев, Крумов, Гаич, А. Георгиев; Мартинов, Сидоел; Д. Лозев, Ховсепян, Коконов; С. Делев
Старши треньор: С. Белчев
ЦСКА-СОФИЯ (4-2-3-1): Бусато; Турицов, Гълъбов, Занев, Мазику; Малинов, Р. Пинто; Отабор, Г. Кери, Жеферсон; Евандро
Старши треньор: М. Крушчич

СЪДИЯ: Петър Костадинов
СТАДИОН: " Локомотив "
НАЧАЛО: 14:15 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 19 кръг, неделя 8 декември  Арда (Кърджали) 14:15предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР