Само преди няколко дни Сашо Кадиев бил уловен, запътил се

...
Само преди няколко дни Сашо Кадиев бил уловен, запътил се
Коментари Харесай

Сашо Кадиев подкара „разхожда“ електромобил за 200 бона

Само преди няколко дни Сашо Кадиев бил уловен, запътил се с бодра крачка към заплатен паркинг, на който била оставена новата му колата.

 

Наближавайки немското возило, синът на Катето Евро първо му се полюбувал отдалеко, след което седнал зад кормилото му и дал газ към банков клон. Лошо усещане направил фактът, че до момента в който карал към банката, Кадиев пушел и тръскал цигарата си през прозореца.

 

По този мотив виделите го столичани разясняват, че колата му е електрическа, само че цигарите му не са електронни. Ние пък бихме добавили, че въпреки возилото му да е немско, нравите му са чисто байганьовски. 

 

Факт е, че Кадиев от дълги години е в плен на тютюнопушенето и няма никакви планове да се откаже от този си недостатък, само че най-малко би могъл да се държи, както прилича на човек с неговата известност, който би трябвало да е за образец на останалите.

 

След като изкарал към десетина минути в банковия клон, на излизане Кадиев изглеждал още по-доволен от живота. Преди да възседне още веднъж лъскавия си електрически автомобил, той звъннал по телефона на обичаната си Ивелина Чоева. Припомняме, че Кадиев се сгоди за дългокраката манекенка точно на Коледа, само че занапред им следва да дефинират дата за сватбата. До наскоро той даже отхвърляше брака, само че наподобява Чоева е трансформирала възгледите му.

Инфо: Уикенд

Тагове: Сашо Кадиев Катето Евро Ивелина Чоева електромобил
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР