Само преди няколко дни, по време на дербито между футболните

...
Само преди няколко дни, по време на дербито между футболните
Коментари Харесай

Изненада: Николета Лозанова отново е блондинка! Моделът - с модерния за годината балеаж

Само преди няколко дни, по време на дербито сред футболните Левски и Берое, видяхме в публиката Николета Лозанова. На фрагментите, които ни предложиха от телевизионното лъчение на мача, видяхме моделката да седи то Тити Папазов, а на реда под нея бяха щерка ѝ Никол, както и Валери Божинов дружно със сина му от Алисия, Валери. 

Виж още: Ивет Лалова се сбогува с кучето си: Това беше най-трудното нещо, което ми се е случвало

Но кой да подозира, че точно тези фрагменти ще са последните, на които ще забележим Николета като брюнетка? Само ден по-късно тя смени визията си, която поддържа с години. Е, Николета към този момент е русокоска:

Виж още: Въпреки хормоналните проблеми: Как се смъкват 60 кг. за 7 месеца? Мисис България 2017 знае и споделя!

" Животът е прекомерно къс ", написа Николета, която е уверена, че не може да си разреши да има " скучни коси ". Майсторът на виртуозното осъществяване с четките и боите е не какъв да е, а Венелин Кондаков, който също е повече от удовлетворен от резултата. " Жалко, че стана толкоз мъчно ", написа той.

Виж още: Моника Валериева с невероятна фотосесия и признание: Била съм на косъм да тегля чертата на всичко

А че занапред върли брюнетки ще стават русокоски, е реалност, гледайки Instagram профила на Венелин Кондаков. Преди Николета с сходна прическа още веднъж дело на коафьора се похвалиха Сузанита и Биляна Лазарова. 

Виж още: Когато се снимаш с по-известен от теб... Звездното гръцко лято на Гери Малкоданска

Самата Николета пък неотдавна беше засечена на вечеря с някогашния си брачен партньор Валери Божинов. Божинов още веднъж е в България, откакто договорът му с италианския тим беше преустановен. Тази вечеря, несъмнено, е още едно потвърждание, че връзките сред двамата са изцяло другарски в името на щерка им Никол.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР