Само преди няколко дни - на 27 август, се роди

...
Само преди няколко дни - на 27 август, се роди
Коментари Харесай

Как реагира Миранда Кер на новината за бебето на Орландо Блум

Само преди няколко дни - на 27 август, се роди дъщеричката на Кейти Пери и Орландо Блум - Дейзи Дав. Двойката, която заяви новината посредством UNICEF, тъй като и двамата са посланици на фондацията, беше обсипана с обич в мненията.
 Кейти Пери, Орландо Блум и раждането на щерка им
Кейти и Орландо станаха родители

Как кръстиха бебето

Поздравите по отношение на радостното събитие заляха и профилите им в обществените мрежи. Сред другари, които споделиха топлите си стремежи, беше и някогашната му брачна половинка Миранда Кер.

" Много съм щастлива за вас. Нямам самообладание да се срещна с нея ", написа тя на Орландо Блум, с който имат наследник Флин. Той е към този момент на 9 години и половина. Досега Флин имаше единствено двама братя - 2-годишният Харт и 10-месечният Майлс, които се раждат от брака сред Миранда Кер и Евън Шпигел.

on Aug 14, 2020 at 10:04am PDT

35-годишната Кейти Пери и Блум споделиха радостно новината за раждането на щерка им в Instagram, като написаха: " Изпълнени сме с обич и хубост след безпроблемното раждане на щерка ни ", написаха младите родители.

on Aug 26, 2020 at 9:31pm PDT

Двойката се застъпи за по-добър достъп до опазване на здравето за бъдещите майки по света. " Знаем, че сме късметлиите и не всеки може да изживее толкоз умерено раждане, колкото беше нашето ", написаха те в изказването си, споделено от UNICEF.
 Кейти Пери, Орландо Блум, Миранда Кер и по какъв начин се схващат някогашната и актуалната половинка на артиста
Какво събра някогашната и актуалната на Орландо Блум

Интересна връзка
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР