Само преди няколко дни Моника Валериева и Меди се озоваха

...
Само преди няколко дни Моника Валериева и Меди се озоваха
Коментари Харесай

Нов звезден годеж?! Огромен диамант на ръката на Моника Валериева, с Меди се глезят в Истанбул

Само преди няколко дни Моника Валериева и Меди се озоваха в Истанбул. От сторитата на поп-фолк артиста изглеждаше като че ли той е отишъл там по работа, само че може би желанията му са били и по-различни. 

Повод да се усъмним ни даде стори на Моника Валериева, на което тя е с голям пръстен, който прекалено много припомня на годежен, и то на безимения пръст на лявата ѝ ръка. Само го вижте!

Виж още: Нож в гърба на " хитрушата " Джаферович? Феновете гневни поради Мирела

Какво тъкмо се е случило, и двамата не споделят, само че малко преди този момент и Меди, и Моника качиха сторита от известния ресторант на Нусрет Гьокче, по-известен в интернет като Salt Bae. Там те се поглезиха със стекове, покрити с същинско злато. 

Всъщност напълно неотдавна Моника Валериева загатна, че е подготвена за по-сериозна крачка във връзката си с Меди. На стори тя го назова " любовта на живота ми ". 

Моделката има няколко годежа зад тила си, като срет тях е и подобен с катарски принц. Тогава тя беше упрекната, че аферата с милионера била единствено за пред медиите, само че по този начин или другояче преди време в телевизионно изявление показа, че тя не споделя " не ", а след това просто колекционира годежни пръстени. 

Дали и този път ще е по този начин, евентуално времето ще покаже. За персоналния живот на Меди досега се знае прекомерно малко, а артистът избира да качва онлайн фотоси и видеа, свързани напълно с живота му на реализатор. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР