Само преди няколко часа стана ясно, че Франки Едгар отпада

...
Само преди няколко часа стана ясно, че Франки Едгар отпада
Коментари Харесай

Доминик Круз със счупена ръка, отпада от UFC 219

Само преди няколко часа стана ясно, че Франки Едгар отпада заради травма от борбата за купата против Макс Холоуей в UFC 218, а в този момент научаваме, че Доминик Круз си е счупил ръката и няма да може да излезе против Джими Ривера в UFC 219. Тази вест бе оповестена от уважавания ММА публицист Ариел Хелуани.

"Доминик Круз е навън от борбата в UFC 219 против Джими Ривера, съгласно мои източници. Счупена ръка. Чакаме да забележим какво ще вършат с Ривера ", се споделя в обявата на Хелуани.

Круз е някогашен първенец на World Extreme Cagefighting (WEC) и Ultimate Fighting Championship (UFC) в категория петел и е защитавал коланите си четири пъти, преди да бъде изваден от спорта сред 2011-та и 2014-та година заради серия от травми. Той се завърна в Октагона през януари 2016-та година и си върна купата в категория петел, откакто надви над Ти Джей Дилашоу, преди да я загуби от Коди Гарбрандт през предишния декември.

Тази борба с Ривера трябваше да го върне назад в позиция, от която да може да нападна купата. Но с тази счупена ръка, може да отнеме много време, до момента в който Доминик се върне към преследването на първенеца Ти Джей Дилашоу, който взе купата от ръцете на Коди Гарбранд през миналия уикенд в UFC 217.

UFC 219 към момента няма главно събитие, само че президентът на компанията Дейна Уайт съобщи, че такова би трябвало да бъде оповестено в идващите няколко дни.

Ето и каква е бойната карта към този миг:

Едсън Барбоза - Хабиб Нурмагомедов

Синтия Калвильо - Карла Еспарза

Матеус Николау - Луис Смолка

Карлос Кондит - Нийл Магни

Халил Раунтрий - Гьокан Саки

Рик Глен - Майл Джъри

Емил Мийк - Камару Усман

Марк Диакисе - Дан Хукър
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР