Само преди няколко часа Селена Гомес пусна нова песен, озаглавена

...
Само преди няколко часа Селена Гомес пусна нова песен, озаглавена
Коментари Харесай

Емоционалното сбогуване на Селена Гомес с Джъстин Бийбър

Само преди няколко часа Селена Гомес пусна нова ария, озаглавена " Lose You To Love Me ". Новото прочувствено парче на певицата е съпроводено с доста впечатляващо черно-бяло видео.
 Селена Гомес, Джъстин Бийбър и по какъв начин певицата разяснява сватбата на някогашния си
Реакцията на Селена Гомес след сватбата на Джъстин и Хейли Бийбър

Съжалява ли

Клипът обаче не е сниман в студио и благодарение на режисьори и сценаристи, а напълно и единствено с телефона на Селена. В текста под видеото Селена Гомес изрича благодарностите си към всички почитатели за поддръжката по време на толкоз сложния за нея интервал, когато откри, че страда от автоимунното заболяване лупус и малко по-късно се наложи да ѝ бъде трансплантиран бъбрек.
 Снимка 446242

Това, което направи най-голямо усещане на почитателите на Селена Гомес обаче се оказа една избрана част от песента, в която певицата се обръща с думите: " Ти ме размени единствено след два месеца ".
 Селена Гомес, изявленията в Instagram и какво да чакаме от певицата
Изненадата, която ни готви Селена Гомес

Чакано завръщане

Както може да се допусна, всички взеха решение, че въпросният фрагмент е ориентиран не към кого да е, а към Джъстин Бийбър. Особено като се има поради, че откакто връзките сред Селена и Джъстин завършиха през март, през юли месец той към този момент беше благоприятен за актуалната си брачна половинка Хейли Болдуин.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР