Само преди минути Кубрат Пулев обяви в мрежата, че има

...
Само преди минути Кубрат Пулев обяви в мрежата, че има
Коментари Харесай

Взрив: Кобрата обяви второто си дете! Разбра се какво никога няма да прости на Андреа!

Само преди минути Кубрат Пулев разгласи в мрежата, че има наследник. Новината гръмна в медиите през вчерашния ден и таткото осъзна, че няма аргументи да крие повече. Кобрата беше къс в думите си и единствено показа, че през 2022-ра му се е родила първата рожба - Христина, а тази година се е появил дребният Спартак.

Родилката, несъмнено, е една и съща, само че Кубрат отхвърля да я покаже на обществеността, тъй като това е нейното предпочитание. Да, все в миналото и това ще стане, само че очевидно двамата са решили да карат добродушно, а не да парадират с връзката си и най-после да стигнат до фал, както стана с Андреа.

Самата Андреа не е поздравила обществено някогашния си за новото бебе, само че пък стана ясно за какво Пулев не желае да чуе за нея и какво няма да й елементарни в никакъв случай. Близки до боксьора разкриха, че нещото, което го е отблъснало вечно от Андреа, не са били просташките й фотоси и изцепки, а фактът, че на няколко пъти е можела да зачене, само че го е предотвратила.

" Има едно хапче, единствено едно, дамите чудесно го знаят, което се пие незабавно след интимното прекарване. То подсигурява, че няма да забременееш, изключително пък в случай че се съмняваш, че има риск да се е случила и тази работа. Андреа е пила от това хапче, а Кубрат е желал деца ", описват източниците.

Явно желанието му в действителност е било мощно, тъй като единствено за година, Кобрата гушна две бебета. Да са му здрави и честити!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР