Само преди месец тя отново се похвали с безразсъдно шофиране

...
Само преди месец тя отново се похвали с безразсъдно шофиране
Коментари Харесай

Гнусна чалга и висока скорост: Мис Силикон пак фучи в София, този път с... депутатска кола

Само преди месец тя още веднъж се „ похвали ” с неразумно шофиране - по Автомагистрала „ Тракия ” с 256 км/ч. Явно се усеща недосегаема

Катрин Йорданова, позната с благозвучното название „ Мис Силикон ” отново предизвика почитателите си в обществените мрежи. В китайската мрежа Тик-Ток, за чийто логаритъм интензивно се приказва, че в Европа е надъхан съзнателно да развращава, Йорданова още веднъж пусна видео по какъв начин кара автомобил.

„ Мноу ми е гадну, да знаити ”, споделя тя в клипа, смеейки се. Кадрите идват месец, откакто същата пусна друго видео при започване на януари, на което се вижда по какъв начин кара лудо по Автомагистрала „ Тракия ” с 256 км/ч., при разрешени 140 км/ч. Това наподобява е мотив за похвала.

Този път обаче на новото видео се вижда любопитен стикер от лявата страна на предното стъкло. Той е със знамето на Република България и такива се издават на... депутатите. Тоест автомобилът, с който „ Мис Силикон ” се похвали, ѝ е даден от незнаен депутат.

Всъщност Тик-Ток каналът на „ миската ” е цялостен с проницателни мисли и къси видеа. Така да вземем за пример от там идва и следната крилата фраза:

„ Някои хора споделят, чи парити ни са най-важнуту нещу. Ама някак си са усещам по-дубре, в случай че пострадвам в „ Ге Класа ”. Окадар (??) Ни съм ли права?! ”

Видно от облеклото на Йорданова в този и идващия клип, те са правени в еднакъв ден. И до момента в който кара същата кола. Друга гениална фраза е тази: „ Във мен живеят три жини. Едната желае пустуянну кеш. Другата желае да отслабни до 42 кг. Третата единствено ѝ са пие. Как да стани? Как?! ”

Носителката на купата " Мис Силикон " 2022 година Катрин Йорданова още в събота се похвали в обществените мрежи с неразумно шофиране, а за случая заяви Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

През януари на видео в инстаграм профила на миската се видя по какъв начин Йорданова кара " Мерцедес " с над 250 км/ч, а за декор звучи попфолк музика. Видеото бе снимано на автомагистрала " Тракия ", където разрешената скорост е 140 км/ч. Ето по какъв начин реагира след обявата Диана Русинова:

" Това девойче продължава да си прави каквото си желае. Днешният й клип е от бул. " История славянобългарска " (бившата 202-ра), гр. София. Там ограничаването е 50 км/ч, тя кара с над 60 - написа през днешния ден Русинова - За протокола: при скорост от 60 км/ч., за 28 сек. колкото е продължителността на клипа, това момиче е минало 467 m, в което разстояние тя няма никаква концепция какво се случва към нея. Няма да разясня кучето, което е в краката й, в случай че попадне сред педалите какво ще се случи. Не разясня и това, че над 500 m въобще не държи кормилото с ръце, а си гали кучето, добре, че няма котка. Колкото до спекулациите, че това не била тя, а това не било същата кола, същото куче, даже ръката със характерната татуировка не била същата, това е просто израз на очевидното изтощение на полицията и страната да извади сходни джигити от пътя.

Не чакам Министерство на вътрешните работи да направи нещо, с цел да я озапти. Явно се чака да убие някого или себе си, преди да вземат ограничения.

Преди да тръгнете да я защитавате, горещо ви предизвиквам да се замислете, дали в случай че убие вас или ваш непосредствен до момента в който се снима, ще сте толкоз благосклонни към тази така наречен " инфлуенсърка ". За да си инфлуенсър би трябвало да вдъхновяваш с образеца си, а не с простотията и противобщественото си държание ".

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР