Само преди две седмици най-работещият български модел в чужбина Белослава

...
Само преди две седмици най-работещият български модел в чужбина Белослава
Коментари Харесай

Белослава Хинова-Бел - най-успешният български модел в чужбина

Само преди две седмици най-работещият български модел в чужбина Белослава Хинова-Бел се върна от Седмицата на висшата мода в Париж. Там тя дефилира за " Виктор и Ролф ", " Амири ", и " Шанел ".

Именно от иконичната френска марка стартира стилният път на Бел. Преди малко повече от година, 16-годишното момиче отпътува за Париж и прави първото си ревю на интернационален подиум. Бел е от последните модели дефилирали за марката до момента в който неин основен дизайнер беше починалият към този момент Карл Лагерфелд.

" Спомням си, че не знаех къде се намирам. Бяха ме пуснали в дълбокото непосредствено. Доста шашната... Не бях единствената на 16, само че бях единствената, която не беше виждала нещо такова от близко. Исках го доста, само че сигурно не бях подготвена. Точно на това ревю бях много стресната, добре, че имам очила и шапка и никой не може да го види. ", споделя Бел.

Сега нещата за нея са радикално разнообразни. Година и половина по-късно, към този момент е дефилирала за " Долче и Габана ", " Диор ", " Джамбатиста Вали ", " Спортмакс ", " Армани " и други

Тя разяснява разликата в марката " Шанел " при починалия към този момент Карл Лагерфелд и в този момент, с новият основен дизайнер Виржини Виар: " Когато той беше основният шеф на " Шанел ", аз не съм имала толкоз ревюта с него, само че несъмнено виждам разликата-всичко беше доста по-грандиозно. Беше доста по-пищно. В момента при Вирджини това, което се случва, тази дребна градина на кутюр шоуто - всички бяха много разочаровани. Това не е " Шанел ". Карл, той правеше красиви неща, само че към този момент бяха скучни. Вече всички се бяхме нагледали на това. Сега Виржини е като глътка пресен въздух, макар, че е доста обрана ".

И, макар че дефилира паралелно до топмоделите в света като Джиджи и Бела Хадид, Кая Гербер и други, Бел е извънредно земна. Когато си е в България всекидневието й се състои в това да върви на учебно заведение. Тази година тя ще бъде абитуриентка. Учи в учебното заведение по приложни изкуства и, разумно за модел, се интересува от мода.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР