Само преди два дни херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл

...
Само преди два дни херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл
Коментари Харесай

Меган Маркъл сгафи жестоко след раждането!

Само преди два дни херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл роди момченце. Съпругът й принц Хари показа, че е на седмото небе и се гордее с дамата до себе си. Това несъмнено беше дълго чакан миг и еуфорията към него беше огромна и продължава да бъде.

Меган Маркъл обаче е известна с това, че обича да нарушава кралските обичаи и даже след раждането това си остава нейна линия. И до момента в който до скоро тя нарушаваше вековни кралски обичаи, то най-новият й гаф след раждането е обвързван с бебето.

Според публицисти е доста необичайно, че херцогинята на Съсекс изрично отхвърля да покаже бебето си за фотоси. Британските медии са загрижени, че някогашната актриса подценява и погребва десетки обичаи на кралското семейство и в действителност не желае да покаже сина си на обществеността, пишат от БЛИЦ.

Всички са осведомени, че след раждането по протокол следва фотосесия на бебето, за което копнеят всички британци на Острова. Освен, че не я получиха, те видяха и още нещо необичайно и нетипично. Раждането на сина на Хари бе оповестено 8 часа, откакто към този момент се е случило, което е необикновено за кралското семейство.

Обикновено при раждането на правоприемник роялите по предписание изпращат писмо до портите на Двореца, в което се показва, като се изключи че раждането е почнало, то и имената на лекарите, които спомагат то да мине безпроблемно.

Този път пък имената на медиците, които са помагали на Меган Маркъл, изобщо не бяха оповестени. Поредната въпросителна в цялото събитие е и къде тъкмо се е родило бебето. Никой не е наясно след десетките смени на локациите, дали Маркъл е родила вкъщи или в болница.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР