Само преди дни министърът на околната среда и водите Юлиан

...
Само преди дни министърът на околната среда и водите Юлиан
Коментари Харесай

Хотелиер: На Слънчев бряг всичко е празно, сами сме си виновни

Само преди дни министърът на околната среда и водите Юлиан Попов съобщи, че има целенасочена акция против българския туристически сезон.

" На Слънчев бряг улиците би трябвало да бъдат пълни, само че в този момент всичко е празно. Има спад от предходната година сред 20 и 30%. Кампания срещу българския туристически сезон може би има, но в последна сметка ние сме си отговорни. Трябваше да се постараем повече туристите, да не бягат в Турция и Гърция, където изискванията са доста по-добри ", каза хотелиерът Стоил Далевски в студиото на " България заран ".

Въпреки спекулациите, че неприятното време и замърсяването на водите са едни от главните аргументи за бавния старт на летния сезон, Стоил Далевски счита, че това не е по този начин.

" Времето на морето беше доста положително и преваляванията траеха най-вече два дни. Относно подозренията за водата - казусът също не е там. Проверки непрекъснато се вършат и замърсяване няма. Ако има, то ще стартира от Румъния и чак тогава може да стигне и до нас ", добави той в ефира на Bulgaria ON AIR.

Стоил Далевски акцентира, че се планува среща с министъра на туризма Зарица Динкова по отношение на проблемите.

" Относно бежанците от Украйна, доста от нас към момента не са получили парите, които трябваше да ни дадат. Разбира се, пояснение също не са ни дали ", разясни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР