Само преди дни бял свят видя и втората част от

...
Само преди дни бял свят видя и втората част от
Коментари Харесай

Две пикантни истории от новите мемоари на Шарън Стоун

Само преди дни бял свят видя и втората част от записките на Шарън Стоун - The Beauty of Living Twice. В книгата тя споделя нови любопитни истории от живота си. А за звезда от нейния сан, не е мъчно да се допуска, че детайлностите ще са... цветни, меко казано. Ние обръщаме взор към две съответни.
 Шарън Стоун, книгата й The Beauty of Living Twice и признанието, че е изнасилвана от дядо си
Шарън Стоун: Бях изнасилена от дядо си

Кошмари от детството

Първата е обвързвана с Леонардо ди Каприо. В The Beauty of Living Twice 63-годишната актриса споделя по какъв начин той печели кастинга за една от най-прочутите си функции в киното, тази в уестърна " Бърз или мъртъв " от 1995 година

Шарън Стоун също има присъединяване във кино лентата - освен като актриса, само че и като продуцент. Затова и има думата при подбора на актьорския състав. Оказва се, че макар гения на Лео - тогава на 21 години, й се постанова да води битка с TriStar Pictures, с цел да може да получи той ролята.

Стоун споделя, че Леонардо ди Каприо е единственият, който минава сполучливо прослушването. "...влезе и се разплака, молейки татко си да го обича, до момента в който умира в сцената ", написа тя в книгата.

От TriStar Pictures обаче са на друго мнение. Те не желаят да наемат Ди Каприо, тъй като по това време той е при започване на актьорската си кариера.

" Студиото сподели, че в случай че толкоз доста го желая, мога да му платя от личната си заплата. Така и направих ", споделя Шарън.

Втората история в The Beauty of Living Twice за една от най-емблематичните функции на актрисата - тази в " Първичен инстинкт ".

От години знаем, че на Шарън Стоун й е било дадено интимните й елементи да не се виждат в нито един кадър. Но чак в този момент актрисата разказва момента, в който схваща, че е била грубо заблудена.
 Шарън Стоун, GQ премиите и по какъв начин актрисата пресъздаде сцена от
Разтвори ли още веднъж крайници Шарън Стоун

" Първичен инстинкт " 27 години по-късно

Шарън получава покана да гледа финалния вид на кино лентата, в това число и на въпросната провокативна сцена. Влиза " в стая, цялостна с сътрудници и юристи, множеството от които нямат нищо общо с плана " и по този начин за първи път схваща, че целия свят ще види вагината й, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР