Само преди дни Благой Георгиев се изправи пред цяла България

...
Само преди дни Благой Георгиев се изправи пред цяла България
Коментари Харесай

Нокаут: Ивана Главчева разказа играта на Джизъса след публичното му обяснение в любов!

Само преди дни Благой Георгиев се изправи пред цяла България и ревна в ефир, че обича щерката на приятеля си Ванко 1. Ама не, не бил влюбен, той напряко я обичал (улавяте разликата). Джизъса обаче съобщи на Гала, че още не е изцяло благополучен, тъй като Ивана Главчева трябвало първо да отвърне на възприятията му.

Е, тя отвърна. И го направи по безапелационен метод. Мацката, която образно доста припомня на някогашната брачна половинка на Георгиев - Полина Спасова, сподели, че ментално е на напълно друго равнище. Не е овца сиреч... Спокойно можем да кажем, че едно цяло стадо се изреди до момента в леглото на футболиста, само че тази му излезе през носа.

Дъщерята на Ванко 1 освен не счита да дава отговор на никакви усеща, само че и персонално е помолила Благой повече да не намесва името й и да не го слага до своето, изключително пред медиите. Това разкриха близки до рапъра източници.

" Ивана е гневна. Бясна е, че всички я приказват и разискват като следващата тъпачка, която Джизъса ще чукне и зареже, а тя даже няма мераци към него. Ако другите му дами са били долу-горе наивни или златотърсачки, то тя си е с парите и опциите на тате, тъй че не й е необходим Блажко за прехрана. А и познава много мъже от неговия типаж, с цел да й е явен през цялото време ", разясняват източниците.

Ивана твърдо декларирала на Георгиев, че остава другарка с него и нищо повече, на което той клекнал умърлушен.

Тагове: благой георгиев Ивана Главчева Ванко 1 Джизъса Полина Спасова рапър футболист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР