Само преди дни Apple представи новия iPhone SE - бюджетното

...
Само преди дни Apple представи новия iPhone SE - бюджетното
Коментари Харесай

С какво iPhone 12 ще е по-различен от iPhone 11

Само преди дни Apple показа новия iPhone SE - бюджетното си предложение за всички, които желаят да употребяват смарт телефон с iOS, само че не и да дават огромна сума пари за него. Истинските почитатели на марката обаче са все по този начин в очакване на iPhone 12, който би трябвало да излезе през есента.
 iPhone SE, Apple и новият модел на най-достъпната цена
iPhone SE - най-новият модел на Apple на най-достъпната цена

Най-мощният чип в най-известния дизайн на най-достъпната цена

Докато обаче пристигна време за него, информацията за това какво да чакаме не стопира. Появиха се и нови фотоси, които ни дават визия по какъв начин най-вероятно ще наподобява iPhone 12 .

За разлика от iPhone 11, тук имаме връщане към по-дебела рамка на корпуса, която го кара да наподобява необикновено доста на умалена версия на последния iPad.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Svet Apple (@svetapplesk) на Мар 19, 2020 в 3:57 PDT

И въпреки по-грубоватият дизайн да кара неръждаемата стомана да изпъква на фона на закаленото стъкло на гърба, iPhone 12 ще е с милиметър по-тънък от предшественика си, твърди Tom`s Guide, базирайки се на Svetapple.

Ночът в горната част на екрана , върху който е ситуирана камерата, си остава, само че е с по-малък размер. Ще имаме опция за избор сред три размера на екрана, от които зависи и размера на устройството - 5.4 " (iPhone 12), 6.1 " (iPhone 12 и iPhone 12 Pro) и 6.7 " (iPhone 12 Pro Max).

Цветовите разновидности също ще са малко по-различни, като имаме избор сред бяло, графитено сиво, тъмносиньо и тъмнозелено.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @apple____leaks на Апр 22, 2020 в 12:27 PDT

Друга съществена разлика сред новия модел на Apple и предшественика му е, че предстоящият през есента ще е първият с 5G съгласуваност.

Най-голямата изненада обаче идва на гърба на iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max. Там виждаме не три, а четири камери. Слуховете са, че четвъртият датчик в действителност е LiDAR скенера, който към този момент видяхме в iPad Pro .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Svet Apple (@svetapplesk) на Мар 21, 2020 в 5:58 PDT

С помощта на лазер той мери дистанциите сред обектите и ни подсигурява по-добро качество на фотосите и видеата. Той разрешава и работа с новите приложения за добавена действителност.
 Коронавирусът, новото потомство смарт телефони и по какъв начин COVID-19 ще окаже въздействие
Как коронавирусът ще промени новото потомство смарт телефони

Адаптиране към обстановката

Всичко дотук звучи ужасно, само че по последна информация Apple може да забави премиерата на iPhone 12 с няколко месеца . Възможно е и да би трябвало да изчакаме малко повече най-малко за 6,7-инчовия модел на фона на пандемията, спада в продажбите и усложнения работен развой.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от PHONEBULANCE (@phonebulance) на Апр 22, 2020 в 7:25 PDT

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Apple Design Hub (@appledesignhub) на Апр 16, 2020 в 3:02 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР