Само преди дни 62-годишният холивудски актьор Алек Болдуин и съпругата

...
Само преди дни 62-годишният холивудски актьор Алек Болдуин и съпругата
Коментари Харесай

Какво означава името на бебето на Алек и Хилария Болдуин

Само преди дни 62-годишният холивудски артист Алек Болдуин и брачната половинка му Хилария оповестиха щастливата вест, че са станали родители на бебе номер пет.
 Алек Болдуин, Хилария Болдуин и раждането на бебе номер пет
Алек и Хилария Болдуин станаха родители на бебе номер пет

Момче или момиче

Те го направиха в Instagram профилите си с една и съща фотография на тримата дружно. " Останете нащрек, с цел да научите името ", написа тогава Хилария, като загатна, че и петото им дете, ще носи забавно и красиво име.

За осемте години, през които са дружно, Хилария и Алек Болдунг имат четири деца, които кръщават с красиви и алегорични имена.

on Jun 30, 2020 at 9:16am PDT

Кармен е името на седемгодишната им щерка. Рафаел се споделя две години по-малкият ѝ брат. Следват Леонардо, на три години, и Ромео, който е на две.

on Aug 6, 2020 at 10:35am PDT

Хилария не ни остави дълго да гадаем по какъв начин ще споделя и бебе номер пет. Тя разгласява фотография на повитото в одеалце бебе, а текстът към фотографията гласи: " С наслаждение ви представяме Едуардо Пау Лукас Болдуин, роден на 8 септември. Името му значи " заможен страж на мира и светлината. Обичаме те, бебе Еду ".

on Sep 10, 2020 at 11:58am PDT

Хилария Болдуин оповести през април, че със брачна половинка й още веднъж ще стават родители, откакто предходната година претърпя два спонтанни аборта. А Алек Болдуин има и 24-годишна щерка, Айрланд, от брака с някогашната си брачна половинка, актрисата Ким Бейсинджър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР