Само преди ден цъфна голямото политическо лицемерие на вицепремиера Валери

...
Само преди ден цъфна голямото политическо лицемерие на вицепремиера Валери
Коментари Харесай

Политическото лицемерие на един вицепремиер!

Само преди ден цъфна огромното политическо двуличие на вицепремиера Валери Симеонов. По негово гледище бе изменен закона и омекотен режимът за импорт на непознати служащи на българския трудов пазар. Мотивите бяха, че са нужни висококвалифицирани фрагменти.

Справка на BNews в профилираните регистри сочи обаче, че компаниите "СКАТ ООД " и "СКАТ ТВ ООД " с мажоритарен притежател вицепремиера Валери Симеонов са освободили от работа десетки освен това висококвалифицирани фрагменти с дълготраен трудов стаж.

Освободените фрагменти са инженери, видео монтажисти със характерна компютърна подготовка, видео оператори, публицисти и така нататък Информацията, която публикуваме сочи, че това се случили в интервала 2016-2017 година. Вероятно възползвайки се от властовата си позиция на вицепремиер Симеонов цели да обезличи висококвалифицираните си към този момент някогашни чиновници като ги размени с нископлатени и непретенциозни чужденци.

Този метод скоро ще докара до взривяване на обществения мир и нова емигрантска вълна от можещи и знаещи българи, които бързо ще намерят своята реализация в Европа. За страдание с тези способи нашата татковина България бързо ще се трансформира в едно голямо гето за евтина работна мощ, а феноменът "РАБОТЕЩИ БЕДНИ " ще набира все по-голяма мощ! И всичко това е резултат от политическото двуличие на един вицепремиер!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР